fbpx
Warning: A non-numeric value encountered in /storage/content/79/133879/vadvilldubli.se/public_html/wp-content/themes/specular/includes/codeless-slider/codeless_slider.php on line 115

Coachprogram

Coachprogrammet Vad vill du bli

Jag har coachat hundratals personer i karriärfrågor och avgörande livsval. Jag har sett vilka ”nycklar” som är avgörande för att kunna ta reda på vad du verkligen vill.

Utifrån mina erfarenheter har jag skapat ett coachprogram och en metod för att hjälpa dig att hitta svar.

Coachprogrammet Vad vill du bli© finns i flera versioner som är anpassade för olika behov.

Några exempel:

1. De Luxe-versionen – för dig som vill ha en verklig förändring

Det här är ett längre upplägg där vi går på djupet för att du ska förstå och känna vilket slags jobb som skulle ge dig mening och inspiration.

De sju stegen i programmet tar dig genom min metod för att en gång för alla hitta svaret på vad du egentligen vill jobba med. Metoden tar både hänsyn till de inre, känslomässiga delarna och det mer konkreta tänkandet kring vilken typ av jobb som är rätt för dig.

Vi går på djupet i dina drivkrafter, superkrafter, drömmar och hur du vill leva ditt liv. Det här handlar om en inre, personlig utveckling, som sedan resulterar i en faktisk förändring i ditt arbetsliv. Din coach är med dig som din sparringpartner, idéspruta och coach under hela din undersökning.

Upplägget är för dig som känner igen dig i något av det här:

  • Du börjar ana att du nog egentligen vill göra något helt annat än det du gör idag. Du längtar efter känslan av meningsfullhet och djup.
  • Du vet inte alls vad du vill. Eller så har du väldigt många olika idéer om vad du vill göra och vet inte vilken idé som är rätt.
  • Du är trött på att fundera på egen hand och vill ha hjälp och vägledning. Du är redo att satsa och köra helhjärtat på att hitta ditt svar.

2. Intensivcoaching – för dig som behöver fatta ett snabbt jobb-beslut

Med det här upplägget vet du redan efter några veckor vilket ditt nästa jobb-steg ska bli. Intensivcoachingen hjälper dig att förstå dig själv bättre och att ta ett steg i rätt riktning.

Upplägget passar dig som känner igen dig i något av det här:

  • Du har inte tid eller möjlighet att göra någon djupdykning. Du kanske måste söka jobb nu direkt och vill kunna ta ett steg i rätt riktning.
  • Du vet att du vill göra en förändring i ditt arbetsliv, men att det antagligen inte handlar om ett jättekliv till något som totalt skiljer sig från det du gör idag.
  • Även om du inte kan lägga ner mycket tid på det här nu, så vill du göra ett medvetet val. Du vill lära känna dig själv och dina behov bättre och få verktyg för att kunna styra åt rätt håll.

Är coachprogrammet rätt för dig?

Jag tar emot ett begränsat antal klienter i taget så att jag har gott om tid till varje person och jag coachar bara personer som jag verkligen tror kommer att ha nytta av det jag gör. Det är personer som är i rätt skede i livet och där vi båda känner att personkemin stämmer så att vi kan skapa något bra tillsammans.

Blir du nyfiken? Vill du ta reda på om coachprogrammet Vad vill du bli är rätt steg för dig?

Då är nästa steg att svara på frågorna nedanför. Dina svar hjälper mig att få en bild av dina behov.

Om det finns plats för en ny klient och jag tror att du kan ha nytta av coachprogrammet så bokar vi in ett första samtal där vi kan lära känna varandra lite bättre. Du får även veta mer om hur jag jobbar.

Samtalet är kostnadsfritt och förutsättningslöst. Om vi båda tror att det här kan vara rätt för dig, får du ett erbjudande och kan sedan fatta ett beslut i lugn och ro.

Jag ser fram emot att läsa dina svar!

Svara på frågorna så hör jag av mig inom kort

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)
Var noga med att fylla i rätt mejladress, så att jag kan nå dig!

1. Hur hittade du mig?

2. Berätta kort om din arbetssituation idag

3. Hur länge har du känt att du vill ha en förändring i ditt arbetsliv?

4. På en skala från 1-10, hur viktigt är det för dig att hitta svaret på vilket jobb som skulle ge dig mening och inspiration?
12345678910
(1 = inte alls viktigt, 10 = jag står inte ut en enda sekund längre utan svaret)

5. Vad har du gjort hittills för att hitta ditt svar? Har du t ex gått i coaching, gjort tester, pratat med dina vänner, funderat på egen hand eller något annat?

6. Har du några tankar eller idéer om vad du vill jobba med? Även om du inte har en tydlig idé eller roll, så kanske du har några ledtrådar?

7. Föreställ dig att det faktiskt finns ett sätt, en metod att hitta svaret på vad du egentligen vill jobba med. Hur skulle det vara för dig att äntligen veta vilket jobb som skulle ge dig mening & inspiration?

8. Att gå ett av mina coachprogram är en investering i både tid och pengar. Hur redo är du att göra en sådan investering?
12345678910
(1 = Jag är tveksam till om jag vill lägga tid eller pengar på det här.
10 = Det här är min viktigaste prioritering. Jag är redo att köra!)

9. Hur känns det nu när du har svarat på frågorna? Vilka insikter, frågor, tvivel eller hoppfulla tankar har dykt upp?

10. Är det något annat du vill att jag ska veta?