fbpx
Warning: A non-numeric value encountered in /storage/content/79/133879/vadvilldubli.se/public_html/wp-content/themes/specular/includes/codeless-slider/codeless_slider.php on line 115

Rätt person på rätt plats

Är du ledare, HR-chef eller Talent Manager ?

  Finns det medarbetare hos er som gör ett fantastiskt jobb, men som kanske är uttråkade eller frustrerade i sina roller?

  Vill du satsa lite extra på de här personerna, vill du att de ska känna att de är på rätt plats, får utlopp sitt engagemang och vill stanna i företaget?

  Funderar du över vilket som är det bästa sättet att stötta medarbetare att utvecklas och välja rätt roller inom företaget?

Då har du kommit rätt!

Det här erbjuder jag
Jag stöttar arbetsgivare som vill ge sina medarbetare förutsättningar för att trivas, få utlopp för sitt engagemang och utvecklas.

Jag coachar medarbetare och chefer samt föreläser och är rådgivare för organisationer som vill jobba strukturerat med det här.

För vem?
Jag hjälper dig som är chef och har medarbetare du vill satsa lite extra på.

Jag stöttar även dig som är HR-chef eller Talent Manager och som vill implementera ett strukturerat arbetssätt för att se till att era medarbetare kan byta roller och hamnar rätt från början.

Min övertygelse
Det blir allt viktigare för företag att säkerställa att rätt person hamnar i rätt roll.

När era medarbetare jobbar med det som intresserar dem och i en roll som passar dem så kommer de att trivas, stanna och göra störst skillnad. Det är en win-win för alla parter.

Så säger mina kunder

Tjänster för arbetsgivare

Rådgivning och projektledning

Att skapa förutsättningar för medarbetare att komma till sin rätt och utvecklas är ett långsiktigt och metodiskt arbete. Jag stöttar er gärna i det arbetet, till exempel som rådgivare eller projektledare.

Jag erbjuder också coaching för medarbetare och föreläsningar eller workshops där jag kan inspirera och dela med mig av verktyg och tips.

Mitt arbete kan både handla om era rutiner och om att skapa en kultur som främjar en öppen diskussion om att byta roll eller förändra sitt arbetssätt. Kanske behöver ni till exempel utmana den traditionella successionsordningen och på så sätt skapa flera möjliga karriärvägar inom organisationen.

Jag hjälper er gärna att identifiera nästa steg! Bjud in mig så pratar vi om era behov och hur jag kan bidra.

Coaching av medarbetare

Har ni medarbetare som ni vill satsa lite extra på?

Medarbetare som tar ansvar, är engagerade och bryr sig om företaget, kunderna och sina kollegor, är guld värda för arbetsgivaren. Samtidigt är det vanligt att just de här personerna hamnar i fel roller. De går ofta runt med en gnagande känsla av att de har mer att ge och att jobbet inte känns meningsfullt.

Vill ni satsa lite extra på att stötta de här personerna i att utforska vad de behöver i sin roll för att jobbet ska kännas meningsfullt? Då kan ni anlita mig som coach.

Om vi inte finns på samma ort, så brukar det fungera väldigt bra att coacha över Skype eller telefon.

Föreläsningar

Jag föreläser för chefer, ledningsgrupper och HR-avdelningar som vill öka förståelsen för hur de kan guida medarbetare till rätt roller och skapa en kultur som främjar detta. Ni kan också anlita mig som föreläsare för medarbetarna i företaget.

Några exempel på föreläsningar:

5 sätt att skrämma bort talanger – och hur ni kan göra istället”

”Så tar du reda på vilket jobb som ger meningsfullhet och vilken roll som rätt för dig”

Därför ska du anlita mig

Jag är i grunden civilekonom, marknadsförare och projektledare och har erfarenhet av att driva kommunikations- och förändringsprojekt i större organisationer.

De senaste tio åren har jag coachat drivna och engagerade personer som vill skapa ett meningsfullt arbetsliv. I samtalen har jag fått inblick i vad de här personerna längtar efter och behöver för att komma till sin rätt och trivas på en arbetsplats.

Jag kombinerar min förståelse och kunskap om vad människor behöver i arbetslivet med min kompetens inom HR-frågor och min erfarenhet av att driva igenom förändring i stora organisationer.

Det är när vi arbetar med såväl individer, kulturen och strukturerna som verklig förändring kan ske.

Kontakt

Väcker det här din nyfikenhet?

Du är varmt välkommen att höra av dig, oavsett om du vill anlita mig för någonting specifikt eller om du vill börja med att bolla dina tankar. Bjud in mig på kaffe så tar vi ett första möte!

Du når mig på 070-753 27 50 eller therese@vadvilldubli.se.

Du kan också fylla i formuläret nedanför, så kontaktar jag dig. Jag ser fram emot att höra av dig!

 

Ja, jag vill ha kontakt!

Vet du redan nu vad är du intresserad av? Du kan välja flera alternativ.
Rådgivning eller projektledningCoaching av medarbetareFöreläsning