fbpx
Warning: A non-numeric value encountered in /storage/content/79/133879/vadvilldubli.se/public_html/wp-content/themes/specular/includes/codeless-slider/codeless_slider.php on line 115

Låt oss bygga ett meningsfullt arbetsliv!

Det är dags att arbetslivet på allvar blir en plats där människor kan komma till sin rätt, vara sig själva och använda sina superkrafter.

Då kommer vi inte bara att må bättre vi kommer också att göra större skillnad och skapa bättre resultat.

Jag tror stenhårt på att det går att skapa meningsfullt arbetsliv och bra arbetsmiljö. Det vill jag bidra till, med verktyg, inspiration och nya perspektiv!

Längtar du också efter ett mer meningsfullt arbetsliv? Då har du kommit rätt!

Känner du att du är på fel plats, kanske i fel roll?

När du kommer till din rätt och får utlopp för ditt engagemang så blir jobbet både kul och meningsfullt. Kanske är det dags för dig att ta nästa steg för att ta reda på vad du behöver för att verkligen trivas på jobbet?

Jag har guidat hundratals personer i sökandet efter vad de egentligen vill bli. Min modell passar dig som så snabbt som möjligt vill ta reda på vilken roll som kan passa dig, men också dig som har en stor dröm som pockar på och som det är dags att utforska på allvar.

Hur skapar ni bästa möjliga förutsättningar?

När era medarbetare jobbar med det som intresserar dem och i en roll som passar dem så kommer de att trivas, stanna och göra störst skillnad. Det är en win-win för alla parter.

Jag stöttar arbetsgivare som vill ge sina medarbetare förutsättningar för att trivas, få utlopp för sitt engagemang och utvecklas.

Det handlar om områden som talent management, kompetensutveckling och företagskultur.

Så säger mina kunder

Om Therese

Jag är i grunden civilekonom, marknadsförare och projektledare och har erfarenhet av att driva kommunikations- och förändringsprojekt i större organisationer. De senaste tio åren har jag coachat personer som vill skapa ett meningsfullt arbetsliv.

Det finns en fråga som ligger mig väldigt varmt om hjärtat. Det handlar om hur vi som individer, organisationer och samhälle skapar meningsfulla arbetsliv. Vi behöver jobba på alla nivåer för att skapa verklig förändring. Det handlar om synen på vad arbetslivet kan och får vara.

Therese Hagstedt
Certifierad coach och civilekonom

Kontakt

Kontakta mig gärna om du är nyfiken på coaching eller vill anlita mig som föreläsare eller rådgivare. Jag ser fram emot att höra från dig! Jag finns utanför Helsingborg. Mina kunder finns över hela Sverige och en del av mitt arbete sker per telefon.

Hör av dig så pratar vi om vad du behöver och hur jag kan bidra!

070-753 27 50

therese@vadvilldubli.se