fbpx
Warning: A non-numeric value encountered in /storage/content/79/133879/vadvilldubli.se/public_html/wp-content/themes/specular/includes/codeless-slider/codeless_slider.php on line 115

Om Therese

Om Therese

När jag skulle välja utbildning till högskolan ville jag läsa friskvård. Då sade mina föräldrar:

”Först måste du ha en riktigt utbildning. Sedan kan du göra vad du vill.”

Så jag blev civilekonom med inriktning på marknadsföring. När jag hade pluggat klart hade jag glömt det där med att göra vad jag ville. Jag sökte de jobb som ekonomer skulle söka.

Efter några år var jag i full fart med min karriär inom näringslivet. Jag hade stora möjligheter att utvecklas inom mitt ansvarsområde och jag trivdes med mina chefer och kollegor.

Men någonting viktigt fattades – en känsla av meningsfullhet och glädje.

Det var inte förrän jag släppte tankarna på vad jag borde och började titta på vad jag egentligen hade lust med och var bra på som det började klarna för mig.

Jag ville egentligen inte jobba med marknadsföring. Jag var intresserad av personlig utveckling och av att möta människor på ett djupare plan.

En ny väg i arbetslivet

För tio år sedan tog jag steget och bytte väg i arbetslivet från marknadsföring till coaching och utveckling av individer och grupper. Jag utbildade mig till coach, processledare och startade företag.

Vägen har inte varit spikrak eller enkel och jag har skapat mitt nya arbetsliv stegvis. Men jag har inte ångrat mig en sekund!

Den röda tråden i mitt arbete handlar om att möta och stötta individer, grupper och organisationer i förändring.

Jag känner idag att jag gör skillnad på riktigt och jag är djupt intresserad av det område jag jobbar med.

De ögonblick då polletten trillar ner och mina klienter förstår vad det är de vill jobba med, eller då arbetsgrupper plötsligt börjar prata med varandra och hittar en väg framåt, är magiska.

Min mission

Min hjärtefråga

Det finns en fråga som ligger mig väldigt varmt om hjärtat. Det handlar om hur vi som individer, organisationer och samhälle skapar meningsfulla arbetsliv. Vi behöver jobba på alla nivåer för att skapa verklig förändring. Det handlar om synen på vad arbetslivet kan och får vara.

Vi kan förändra

Jag tror stenhårt på att det går att skapa meningsfulla arbetsliv och bra arbetsmiljö. När vi använder vår kraft till det vi verkligen vill och arbetsgivare ser sina medarbetare som sin viktigaste investering kommer samhället att förändras. Vi kommer att må bättre, göra större skillnad och skapa bättre resultat.

Det börjar med dig

Du har rätt att må bra i ditt arbetsliv och idag kan vara första dagen på din resa mot ett meningsfullt arbetsliv. Att skapa förändring tar tid och kräver uthållighet och mod, men det går. När du börjar lyssna inåt och ta dig själv på allvar, kan magiska saker hända.

Bestäm dig för att du är värd att må bra och ta första steget!