fbpx
Warning: A non-numeric value encountered in /storage/content/79/133879/vadvilldubli.se/public_html/wp-content/themes/specular/includes/codeless-slider/codeless_slider.php on line 115

Röster om coachingen

Vad resulterade coachprogrammet i?

Catrin, 44 år
”När vi startade kände jag mig som en instängd fågel som ville flyga. Hade en stark tro på att något annat var möjligt. Samtidigt verkade det helt omöjligt.

Nu har jag sett ett annat slags liv. Jag vågade hoppa av från anställning. Nu är jag egen företagare. Det är lätt att glömma bort, men innan coachprogrammet kändes eget företagande som något diffust, overkligt och omöjligt!

Coachprogrammet gav mig en unik möjlighet att ta reda på vad jag faktiskt själv vill och hjälp att tro på den vägen. Du har varit stark, intuitiv och mycket lyssnande. Ditt sätt att avbryta och spegla när något viktigt drar igång var avgörande”

 Cecilia, 23 år
”När jag började coachingen var jag alldeles för stressad över att inte vara något och att inte kunna bestämma mig för vad jag skulle bli. Idag studerar jag till något som känns spännande och väldigt utmanande. Jag har ett mål där även resan känns viktig.

Therese är hjärtlig, realistisk och förstående. Jag skulle beskriva coachprogrammet som en hjälpande hand som reder ut tankar och känslor och styr en i rätt riktning att få upptäcka saker om sig själv och vad man vill. Helt klart en investering i sig själv som man har med sig för resten av livet.”

Karin, 36 år
”Från att ha varit väldigt frustrerad och osäker på vilket håll jag ska gå i mitt yrkesliv känner jag nu en större säkerhet, trygghet och mer lugn. Jag har hittat en inriktning som passar mig och som jag stegvis kan jobba mot.  Så just nu är jag väldigt tillfreds med livet som helhet.

Jag har fått hjälp med att hitta det viktiga bland alla virrande och sökande tankar och idéer. En sak som jag uppskattat väldigt mycket är att du är betydligt mer aktiv än coacher jag träffat tidigare. Du har lyckats ”se” det som finns mellan raderna på ett fantastiskt sätt.”

Lisa, 48 år
”När jag började coachingen såg jag inga alternativ. Saker jag verkligen drömde om kändes så långt bort från min verklighet. De undantryckta drömmarna hade skapat en distans till den jag innerst inne var, som att ständigt spela en roll.

Nu har jag fått ett helt nytt självförtroende och mod! Jag går med glädje till jobbet nu, för det är jag som bestämmer. Jag bygger upp min egen verksamhet och jag har ett jobb som ger trygghet under tiden jag skapar mitt eget. Jag är fortfarande på äventyr, livet är spännande!”

Fler röster om coachprogrammet

”Jag investerade i coaching med Therese och det var en av de bästa investeringarna i mitt liv. Under de senaste månaderna har det gått upp för mig vad jag verkligen vill jobba med, inte bara det jag är bra på utan det jag brinner för och får energi av!”

”Jag har fått en ny förståelse för vilka mina behov är arbetsmässigt och varför det inte har känts bra i de yrkesroller jag hittills har haft.”

”Jag skulle beskriva coachprogrammet som ett självupptäckande tivoli, tillsammans med en trygg vän som lockar dig att våga kolla in berg-och-dalbanor, spökhus, sockervadd och lustiga huset, som hjälper dig upptäcka saker du så intensivt vill syssla med att det inte längre är semester och ledighet du längtar efter.”

”Coachprogrammet är värt varenda krona. En riktigt bra investering i mig själv. Jag har äntligen fått slut på snurret i huvudet och tankarna har äntligen landat. Så här bra har jag inte mått på väldigt länge.”

”Therese, återigen stort tack för att du hjälpte mig definiera mina styrkor och vad jag vill göra i min karriär! Även fast organisationen jag jobbar i befinner sig i ett kaos känner jag mig kolugn, jag vet var jag är på väg, jag vet vilka frågor jag inte ska gräva ner mig i och var jag istället ska lägga min energi. Utan din vägledning hade jag nog snarare känt mig väldigt lost. Nu kan jag istället vara en trygghet för mina kollegor vilket känns fantastisk!”

”Din vägledning har varit guld värd. Jag har med mig konkreta resultat, svart på vitt.”

Sagt om Therese

”Therese är en skarpsynt människokännare med äkta engagemang och stort hjärta”.

”Du är otroligt professionell och pricksäker i din analys. Du har haft glimten i ögat samtidigt som du vågat utmana mig på ett konstruktivt sätt. Jag upplever att du fick igång min självreflektion och du har fått mig att se sånt som jag varit blind för tidigare”.

”Det har varit bra att jag har fått söka mina egna svar och sanningar. Och att det inte finns något rätt och fel när man pratar med dig.”

”Många skratt har det blivit!”

”Therese har en fantastisk människokännedom och ett enormt tålamod. Hon har med varsam hand, smarta frågor och sann medkänsla guidat mig genom en tuff period i livet mot större självkännedom och en större respekt för mig själv.”

”Therese är trygg, proffsig och mänsklig, skapar ett inspirerande flow och håller samtidigt en tydlig riktning.”

”Jag är djupt imponerad över din skicklighet! Under ett enda telefonsamtal fick du mig att gå från blockerat nervvrak till att se klart och logiskt! Wow!”

”Therese är generös, intuitiv, humoristisk, personlig, rak, gränsdragande, strukturerad och flexibel. Det känns som att hon skapar en bubbla som är bara för mig och att hon ger allt i coachningen utan att förlora sig själv. Jag har alltid en stark känsla av att hon är till för mig utan att vilja ha något av mig.”

”Du har hjälpt mig att se vem jag är och att gilla den jag har funnit.”

”Med klarsynthet och stort engagemang har du hjälpt mig att bli ”klok på” mig själv. Nu vet jag vad jag vill – för första gången på många, många år.”

”Therese har varit en fantastisk coach med lyhördhet och säregen lämplighet för coaching.”

”Du är kunnig och okonventionell. Du tar snabbt tag i ”problemområdet” och borrar tills det är löst och klart att gå vidare. Du har tolkat och fångat substansen i det jag sagt på ett enormt bra sätt. Du har även varit enormt flexibel.”

”Din integritet, analysförmåga, och glimt i ögat kombinerat med att du vågar gå på och vara obekväm gör att det verkligen händer grejer.”

”Therese är inlyssnande och har en fantastisk förmåga att läsa in och förstå situationen snabbt. Hon sätter fingret på problemet på ett klockrent sätt och lyfter det väsentliga. Med rätt frågor vägleder hon och öppnar upp för nya tankar och insikter. Hon är ödmjuk i sitt sätt och har glimten i ögat. Ett samtal med Therese inkluderade många skratt liksom många kloka tankar och idéer”

”Tusen tack Therese, för att du hängt med mig på den här resan! Bättre resesällskap får man leta efter.”

Nästa steg

Är du redo för nästa steg? Klicka här och svara på frågorna längst ner på sidan så tar vi reda på om coachprogrammet passar dig.

Om du har bestämt dig för att du är redo och att du verkligen vill ha en förändring så ser jag fram emot din kontakt!